Kuřecí palačinky

Publikováno v

AutorDenise

Kuřecí palačinky recepty

Jediný talíř

Připravte se na kulinářskou cestu s Gabrielem Freitasem, který se s vámi podělí o své tajemství dokonalé kuřecí palačinky v několika málo krocích.

Tento speciální recept vyniká svou rafinovaností a jednoduchostí a vyznačuje se dokonalou rovnováhou mezi hladkou strukturou palačinky a bohatou chutí kuřecí náplně.

Tajemství?

Kombinace čerstvých surovin a jednoduchých kuchařských postupů, které Gabriel během let zdokonalil.

Naučíme vás, jak si tuto pochoutku připravit u vás doma, aby se každé jídlo stalo výjimečnou příležitostí.

Složení

  • 2 šálky vařených a rozdrobených kuřecích prsou
  • 1 středně velká cibule, nakrájená nadrobno
  • 2 nasekané stroužky česneku
  • 1 šálek pšeničné mouky
  • 1 šálek mléka
  • 2 vejce
  • Sůl podle chuti
  • Černý pepř podle chuti
  • 2 lžíce másla
  • Olej na smažení
  • Strouhaný parmazán podle chuti
  • Nasekaná petrželka podle chuti

Instrukce Kuřecí palačinky:

  1. V pánvi na másle osmahněte cibuli a česnek dozlatova.
  2. Přidejte rozdrobené kuřecí maso a dochuťte solí a pepřem. Odstavte.
  3. V míse smíchejte mouku, mléko, vejce, sůl a pepř. Šlehejte, dokud směs nebude hladká. Vznikne tak těsto na palačinky.
  4. Rozpalte nepřilnavou pánev a přidejte naběračku těsta. Rozetřete těsto tak, aby pokrylo celou plochu pánve. Smažte na středním ohni, dokud okraje nezačnou hnědnout.
  5. Palačinku otočte špachtlí a upečte ji z druhé strany.
  6. Palačinku vyjměte z pánve a postup opakujte se zbytkem těsta.
  7. Každou palačinku naplňte osmaženým kuřecím masem, přidejte nastrouhaný parmazán a nasekanou petrželku.
  8. Palačinky přeložte napůl a podávejte horké.

Související příspěvky